Absolventams

KTF absolventų naujienlaiškio prenumerata

KTF absolventų naujienlaiškio prenumerata

Kviečiame užsiregistruoti KTF absolventų duomenų bazėje, taip pat – prenumeruoti absolventams aktualias naujienas bei pasiūlymus.  Žemiau rasite daugiau informacijos, kokiais tikslais bus naudojami Jūsų duomenys, kuo skiriasi registracija duomenų bazėje ir naujienlaiškio prenumerata bei kaip pašalinti savo duomenis iš sistemos.

Daugiau informacijos apie privatumo politiką – paspaudus mygtuką „Registracija“.

Užsiregistravus absolventų duomenų bazėje, jūsų pateikti kontaktiniai duomenys gali būti naudojami statistikos ir informavimo tikslais. Pateikdami šiuos duomenis Jūs sutinkate, jog Katalikų teologijos fakultetas turės galimybę Jums elektroniniu paštu atsiųsti apklausas, skirtas analizuoti ryšius tarp studijų, tikėjimo bei profesinio gyvenimo (ne dažniau nei kartą metuose). Taip pat informuoti itin svarbiais klausimais, susijusiais su VDU Katalikų teologijos fakultetu (ne dažniau nei pora kartų metuose). Jūsų registracija bei dalyvavimas apklausose prisidės prie studijų kokybės gerinimo bei fakulteto plėtros.

Jeigu norite prenumeruoti specialų KTF absolventams skirtą ar bendrąjį KTF naujienlaiškį, pažymėkite atitinkamus langelius. Naujienlaiškiais bus siunčiama absolventams aktuali informacija bei kvietimai į renginius. Jei langelių nepažymėsite, būsite užregistruoti absolventų duomenų bazėje, tačiau naujienlaiškiai siunčiami nebus.

Užpildžius anketą, nurodytu el. paštu bus išsiųstas prisijungimo raktas. Suvedę šį kodą galėsite bet kada atnaujinti ar pašalinti savo duomenis iš sistemos. Ši funkcija šiuo metu dar nėra įdiegta. Užpildę anketą dabar, prisijungimo raktą gausite vėliau.

Šiuo metu Jūsų prašymu Jūsų duomenis iš sistemos galės pašalinti administratorius.

Gauto naujienlaiškio apačioje rasite nuorodą „Atsisakyti prenumeratos“. Patvirtinus prenumeratos atsisakymą, Jums naujienlaiškis nebebus siunčiamas. Atkreipkite dėmesį, jog naujienlaiškio prenumeratos atsisakymas nepašalina Jūsų duomenų iš KTF absolventų duomenų bazės. Norėdami pašalinti šiuos duomenis, prisijunkite prie sistemos unikaliu Jums suteiktu raktu ir patvirtinkite duomenų ištrynimą (kol kas dėl duomenų pašalinimo kreipkitės į svetainės administratorių el.paštu info@teologija.org).

Iniciatyvos absolventams

Iniciatyvos absolventams

Katalikų teologijos fakultetas kviečia susitikti VDU absolventų dienos proga arba studijų ir maldos savaitgalyje, drauge skaityti ir diskutuoti apie knygas arba tiesiog užsukti į svečius.*

Kviečiame tapti KTF studentų mentoriais ir dalintis savo patirtimi bei profesinėmis žiniomis su jaunais žmonėmis!

Fakultetas visada atviras naujoms idėjoms ir bendradarbiavimo pasiūlymams. Parašykite mums.

Universitetas siūlo absolventams įvarių naudų ir galimybių. Jas rasite čia.

*Dėl karantino renginiai bei susitikimai buvo sustabdyti. Informuosime, kai jie bus atnaujinti.